Prikazovanje 1–24 od 37 rezultatov

Ročne ure Tommy Hilfiger iz nerajavečega jekla. Blagovna znamka Tommy Hilfiger izvira iz časa, ko je istoimenski ustanovitelj odprl svojo prvo majhno verigo trgovin z oblačili. Ko je bil še v srednji šoli. Njegovo poslanstvo od prvega dne je bilo, da prinaša kul v New Yorku velike mestne sloge širši javnosti.  Začenši s prijatelji in širijoč se, da postane mednarodno priznana klasična ameriška blagovna znamka.
Tommy Hilfiger ure predstavljajo klasični hladni ameriški slog. Ura Tommyja Hilfigerja vključuje tradicionalne oblikovalske ideje. ki jih mladostno dopolnjuje, saj Hilfiger še naprej ostaja vodilni kot glavni oblikovalec blagovne znamke.

Ročne ure Tommy Hilfiger segajo od elegantnega kovinskega do elegantnega in podcenjenega usnja. ali bolj igrive in praktične plastike. številne z dodatnimi funkcijami. kot sta datum in vodoodpornost. Blagovna znamka Hilfiger se osredotoča na izdelavo posameznih delov za pametno obleko in te ure Tommy Hilfiger niso nobena izjema.

TOMMY HILFIGER je ena vodilnih svetovnih oblikovalskih znamk življenjskega sloga. in je mednarodno priznana zaradi praznovanja bistva klasičnega ameriškega cool stil.  ki vključuje preppy s twist modelom. Ure narejene iz jekla dopolnjuje pas iz kavčuka, usnja ali jekla. ure so tudi 5 ATM vodotstne.

Tommy Hilfiger prinaša potrošnikom po vsem svetu vrhunsko oblikovanje. kakovost in vrednost pod blagovnimi znamkami TOMMY HILFIGER in  s široko paleto kolekcij. moško, žensko in otroško športno opremo, denimo, dodatki in obutev.  Poleg tega je blagovna znamka licencirana za vrsto izdelkov, vključno z dišavami, očali, urami in pohištvom. Ustanovitelj Tommy Hilfiger ostaja glavni projektant podjetja in zagotavlja vodenje in usmeritev za proces oblikovanja.

-5%
139.00 132.05
-5%
129.00 122.55