Prikazovanje 1–24 od 33 rezultatov

Guess modna znamka so med najpopularnejše Ročne ure  Kakovostne Modne ure s silikonskim, usnjenim ali jeklenim paščkom. Vse Ženske ure imajo 2 letno garancijo. Ure so vodotesne 10 ATM, 5ATM in 3 ATM. Ohišje ur krasijo kristali Swarovski.

Guess ure za zapakirane v orginalni embalaži. Smo pooblaščeni prodajalec modnih ur. V trgovini in na spletu. Modne ure nosijo mlajže ženske in punce. Ure izvirajo iz Italije. Najpopularnejši modni dodatek za vse modne navdušenke. Modna znamka, ki navdušuje po vsem svetu. Trpežno ohišje in udoben pašček na vsaki uri. Mineralno steklo varuje ure pred praskami. V naši spletni ponudbi najdete aktualno kolekcijo po akcijskih cenah. Ure si je možno ogledati tudi v trgovini NAKIT&URE, v mercator centru ulica eve lovše 1. Nudimo brezplačno poštnino in brezplačno krajšanje pasu ob nakupu v naši trgovini.

Luskusne ure so odlično darilo za punce, ki obožujejo modne ure in modni nakit. Guess ure stanejo od 99€ do 299€. Na ure nudimo 7% gotovinski popust. Ure so v srebrni barvi, v rose-gold barvi in v zlati barvi. Material je nerjaveče medicinsko hipoalergeno jeklo, ki je najkvalitetnejše pri urah. Pašček je ugoben za nošenje in se lahko prilagodi velikosti zapestja, prigagojen pas za močna in drobna zapestja.

Ure v originialni darilni embalaži popestrijo modni videz, odlično se prilagajajo večerni toaleti ali bolj športnemu stilu. V modi so predvsem športno-elegantni modeli s silikonskim pađčkom. Ure imajo tudi pristni diamant in kristale Swarovski. Model guess frontier je zelo popularen. Glamurozne ure z veliko kamenčki in kristali so hit na modni sceni.

-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%