Prikazovanje 1–24 od 28 rezultatov

Ročne ure Fossil.  Z vsako od naših podpisanih ročnih ur. usnjenih dodatkov in drugih izdelkov si prizadevamo ustvariti visokokakovostne modele. ki ohranjajo najboljše. Ko se čiste linije sredi stoletja ujemajo z današnjim sodobnim videzom. so rezultat ključnih elementov, ki predstavljajo najboljše od tistega. za kar smo se zavzemali:

Ročne ure Fossil so primerne za vsako priložnost.
Iščete popolna darila za moške ali popolna darila za ženske? Nakupujte naše zbirke ur  pa tudi velika darila za skoraj vsakopriložnost. Od klasičnih stilov v bistvenih. nevtralnih paletah do daril, ki so resnično izven tega sveta, so vsi pakirni izdelki prepričani, da bo vsaka priložnost posebna.

Naše privlačne moške ure in ženske ure so elegantno oblečene z usnjenimi in bleščečimi kovinskimi trakovi.

V Fosilu cenimo vse stvari, ki jih ponuja vintage in klasika. To se bo odražalo v estetiki vseh naših ur in nakita. Čiste, preproste linije in visokokakovostni materiali nikoli ne izginejo. Ne glede na to, ali nakupujete sami ali iščete popolno darilo za posvetlitev nekoga drugega. boste ugotovili, da je naša široka ponudba usnja boljša le zaradi možnosti prilagajanja, prilagajanja in poenostavitve.

-7%
-7%