Prikazovanje 1–24 od 48 rezultatov

Festina ročne ure so že več kot stoletje sinonim za popolno kombinacijo elegance in funkcionalnost. Oblikovanje razlikovanja, stalne tehnološke inovacije in odlična cenovna kakovost. Ta kombinacija je ključna za uspeh blagovne znamke. Z leti se je držala časov, hkrati pa je ostala zvest svojemu prvotnemu značaju. To dokazujejo brezčasni, klasični in sodobni modeli. Široka paleta ur z močno osebnostjo in športnim stilom. Festina je predstavlja znamko, ki jo spreminja trende.

Zbirke Festina so namenjene dinamičnim in obvezujočim moškim in ženskam. Ki ljubijo življenje s strastjo in želijo visoko zmogljivo uro z značajem in izgledom. Izbira Festine ure danes pomeni biti v koraku s časom, tako kot pred stoletjem. S sodobnimi, edinstvenimi in izvirnimi stili. ki se odlikujejo po elegantnih oblikah in izbranih materialih.

Festina ročne ure ceč kot trideset let zgodovine. Naša uveljavljena prisotnost v več kot 90 državah na petih kontinentih. Učenje od vsake izmed naših blagovnih znamk in 5 milijonov prodanih ur na leto so nas postavili za mednarodno merilo na trgu ur. Prav tako smo vodilni na številnih strateških trgih s kakovostjo svojih izdelkov, njihovo izjemno vrednostjo in pozornostjo, ki jo namenjamo poprodajnim storitvam.

Naš sedež je v Barceloni, imamo pa tudi visokokakovosten center za proizvodnjo ur v Švici. in še en center, specializiran za zlato uro v Španiji. in osem podružnic v Franciji, Nemčiji, Italiji, Beneluksu, Švici, na Češkem in Poljskem, v Čilu in Mehiki. Velika mednarodna širitev, ki ne bi bila možna, če se ne bi naslonili na stebre inovacij in kakovosti, da bi videli dlje v prihodnost.