Prikaz vseh 11 rezultatov

Ročne ure Claude Pascal je septembra 1927 ustanovil Wilhelm Ziemer v Pforzheimu.
Že od samega začetka so se ukvarjali s proizvodnjo ročnih ur. Ki se prodajajo že od sredine 80-ih let pod nemškim časopisom Claude Pascal.
Izkušnje in nenehen razvoj kakovosti in oblikovanja ter odlična storitev so garanti uspeha. Uporaba nerjavečega jekla in titana ter visokokakovostni premazi ohišij zagotavljajo nadpovprečno življenjsko dobo.

Ročne ure Claude Pascal Storitev je zelo pomembna v družinskem podjetju.
Tako je veliko število rezervnih delov shranjena za let. Tako da Claude Pascal ure, kolikor dolgo je mogoče, da navede točen čas.
Da bi zagotovili lokalno storitev, smo odvisni od dobrih in zanesljivih partnerjev. ki morajo opraviti vsa potrebna popravila in servisno delo s strokovnim znanjem in veščinami. Preberite našo stran “Storitev po nakupu”.

Posebno dragocena in edinstvena v svoji raznolikosti je
Claude Pascal – zlata ura. ki upošteva zahteve kupcev z natančnostjo in hitrostjo proizvodnje. Brillantbesatz na zahtevo ali celo prijemanje posebnih barvnih kamnov v skladu s specifikacijami kupca. omogoča delo z plemenitimi materiali še posebej vsestransko in zanimivo. Vprašajte nas ali najbližjega prodajalca.

Zakaj ura Claudea Pascala?
Ker ne prodajamo samo izdelka, poskrbimo tudi za zanesljive lokalne partnerje po nakupu, ki delajo vse, kar potrebujete 24 ur na dan.

Kako dobite te ugodnosti?
Pri izbiri naročila v trgovini pod “Kakovost in storitev” izberete specializiranega prodajalca po vaši izbiri. Ali se odločite za partnerja, ki ga predlagate, ali se odločite, kdo bo odgovoren za vašo storitev.
Ta partner od nas prejme prodajno komisijo, ki ga zavezuje k izvedbi zgoraj omenjenih del. Ne glede na to so vaše pravice do garancije, garancije in preklica (če so pogodbene ali zakonske zahteve izpolnjene) seveda neodvisne.

Če se pojavijo težave po nakupu pri storitvi na lokaciji, imate možnost, da nas kontaktirate neposredno.