Prikaz vseh 21 rezultatov

Ročne ure Casio je blagovne znamke ur, ki jih proizvaja japonska družba za elektroniko Casio. Edifice ure so namenjene privabljanju kupcev. ki se ukvarjajo s poklicno kariero. Ure imajo več funkcij, od številnih izbir do svetovnega časa in več alarmov.

Ročne ure Casio Edifice ure segajo od osnovnega kronografa do naprednejših modelov z bolj računalniškimi gibi. Veliko ure Edifice uporablja znamko Casio za baterije na sončno energijo. Naprednejši modeli so “Waveceptorji”, ki se lahko z radijskimi valovi umerjajo z atomskimi urami. Nekateri modeli imajo Bluetooth povezljivost, ki jim omogoča nadzor prek pametnega telefona in izmenjavo kronografskih podatkov. Prikaz ure v razponu Edifice se spreminja od popolnoma analognega zaslona do zaslona. ​​ki združuje analogne in digitalne zaslone (imenovane tudi Ana-Digi).

G-Shock je serija ur Casio, ki je oblikovana tako, da se upira mehanskim udarcem in vibracijam. Njegova polna oblika je Gravitacijski šok. Namenjeni so predvsem za športne, vojaške in naravne dejavnosti. skoraj vsi G-pretresi so digitalni ali kombinacija analognega in digitalnega ter imajo funkcijo štoparice, odštevalnik časa, elektroluminiscenčno osvetlitev in vodoodpornost.

Ročne ure casio kombinirajo številne funkcije: neo-display, solarno moč, vodotenost, merjenje več časovnih con in druge številne funkcije, ki postavljajo casio ure v ospredje

Z uporabo uveljavljenih načel blagovne znamke Casio se je rodil Edifice, linija izjemnih modernih športnih ročnih ur, ki združuje uporabnost in natančnost z nedvoumno uravnoteženo estetiko. Ura zdržuje funkcije: prikaz datuma, zmožnost prikazovanja dveh časovnih con, neo-display, alarm. Ura je testirana pri 10 ATM tlaka, primerna je za plavanje, skok v bazen in potapljanje na dih.

-7%
-20%