Prikaz vseh 8 rezultatov

Ure iz titana boccia-titanium
Boccia.com ponuja moški nakit in ženski nakit, vključno s uhani iz titana, urami iz titana in nakitom iz titana. Prepričajte se, da uporabljate naš konfigurator ure po meri.Nakit Boccia Titanium
Hej, koliko je ura trenutno? Nimam pojma? Potem pa naj vam povem, kdaj je ura:
ČAS je, da si kupite novo uro. In ne katera koli ura, čas je, da se opremite z Boccia Titanium.Ure iz titana boccia-titanium
KAKOVOST
Kar zadeva kakovost, so ure Boccia na drugem mestu. Narejena iz 100% titana, skorajda ne boste videli česa podobnega po vsem svetu. Ko Boccia reče 100%, to pomeni 100% – to ni samo marketinški zaplet ali način pridobivanja pozornosti. Od pokrovov do vijakov, tečajev in zobnikov ter v bistvu je vse ostalo, kar sestavlja uro, narejeno iz 100% čistega titana.
HYPOALLERGENIC
Ročne ure Boccia Titanium
Ste že kdaj doživeli izpuščaj zaradi nošenja določenega nakita? Ali pa morda še posebno uro? Če imate, potem obstaja velika verjetnost, da imate alergijo na nekatere vrste kovine. Nikelj, železo in medenina so običajne kovine, ki lahko pri občutljivih osebah povzročijo alergijske reakcije. Zaznamujejo ga lahko pordelost, srbenje, oteklina ali pekočino kože, s katero je material v daljšem stiku. Ali to pomeni, da ljudje z alergijami ne morejo nositi ure? ure Boccia so narejene iz 100% titana, nakit iz Titana pa je 100% hipoalergen. Ljudje z občutljivo kožo lahko zagotovo športite lepo, elegantno uro Boccia!
REVOLUCIONARNI DIZAJN
Nazadnje lahko ure Boccia Titanium popolnoma prilagodite točno določeni velikosti. Ni vam treba skrbeti, da bi se vsakič, ko boste premikali z roko, drseli naprej in nazaj po zapestju. Udobno in trdno bo sedelo na vaši koži, kot je bilo narejeno posebej za vas – in je! Težava z ohlapnimi urami je, da lahko z nenamernim vdiranjem v neprimerne površine poškodujejo velike poškodbe. In seveda, videti je, da ste si izposodili ročno uro drugega. Z uro Boccia vam zagotovo ne bo treba skrbeti za nobeno od teh!
Ali iščete kakovostno hipoalergeno uro, ki ustreza in izgleda popolnoma? Potem je tu samo ena blagovna znamka, ki vam lahko da točno tisto, kar želite: nakit Boccia Titanium.