Prikaz vseh 9 rezultatov

Ure iz titana boccia-titanium Boccia.com ponuja moške in ženske ure vključno s urami iz titana in nakitom iz titana. Prepričajte se, da uporabljate naš konfigurator ure po meri.
Hej, koliko je ura trenutno? ČAS je, da si kupite novo uro. In ne katera koli ura, čas je, da se opremite z Boccia Titanium.Ure iz titana boccia-titanium
Kar zadeva kakovost, so ure Boccia na drugem mestu. Narejena iz 100% titana, skorajda ne boste videli česa podobnega po vsem svetu. Ko Boccia reče 100%, to pomeni 100% – to ni samo marketinški zaplet ali način pridobivanja pozornosti. Od pokrovov do vijakov, tečajev in zobnikov ter v bistvu je vse ostalo, kar sestavlja uro, narejeno iz 100% čistega titana.
Ročne ure Boccia Titanium Ste že kdaj doživeli izpuščaj zaradi nošenja določenega nakita? Ali pa morda še posebno uro? Če imate, potem obstaja velika verjetnost, da imate alergijo na nekatere vrste kovine. Nikelj, železo in medenina so običajne kovine, ki lahko pri občutljivih osebah povzročijo alergijske reakcije. Zaznamujejo ga lahko pordelost, srbenje, oteklina ali pekočino kože, s katero je material v daljšem stiku. Ali to pomeni, da ljudje z alergijami ne morejo nositi ure? ure Boccia so narejene iz 100% titana, nakit iz Titana pa je 100% hipoalergen. Ljudje z občutljivo kožo lahko zagotovo športite lepo, elegantno uro Boccia!
Nazadnje lahko ure Boccia Titanium popolnoma prilagodite točno določeni velikosti. Ni vam treba skrbeti, da bi se vsakič, ko boste premikali z roko, drseli naprej in nazaj po zapestju. Udobno in trdno bo sedelo na vaši koži, kot je bilo narejeno posebej za vas – in je! Težava z ohlapnimi urami je, da lahko z nenamernim vdiranjem v neprimerne površine poškodujejo velike poškodbe. In seveda, videti je, da ste si izposodili ročno uro drugega. Z uro Boccia vam zagotovo ne bo treba skrbeti za nobeno od teh!