Prikazovanje 1–24 od 100 rezultatov

Zapestnice Mia iz Nerjaveče jeklo je zelo trpežna kovina, ki ji omogoča, da prenese obrabo vsakodnevnih dejavnosti, kar sicer lahko poškoduje obroč. Trda kovina se upira praskam in koroziji zahvaljujoč nevidni plasti kroma, ki preprečuje oksidacijo; zaradi česar je čudovita izbira kovine za nakit za telo.

Večina nakita je izdelana iz avstenitnega nerjavečega jekla (304 in 316), ti dragulji iz nerjavečega jekla pa so večinoma nemagnetni. Če je vaš nakit kakovostno nerjavno jeklo, mora biti nemagnetno ali delno magnetno.

Zapestnice Mia iz Nerjaveče jeklo je trpežno – nosite ga lahko vsak dan in še naprej opravljate vsa svoja običajna in težka opravila, ne da bi skrbeli, da boste poškodovali obroč. Obroček iz nerjavečega jekla bo prevzel vso vsakodnevno uporabo in obrabo.

Trda kovina se upira praskam in koroziji zahvaljujoč nevidni plasti kroma, ki preprečuje oksidacijo; zaradi česar je čudovita izbira kovine za nakit za telo. … Ker ne gre za plemenito kovino, kot so zlato, srebro ali bron, je cenovno zelo ugodno, zaradi česar so kosi iz nerjavečega jekla precej proračunu prijazni.