STORITVE

POPRAVILA UR

V trgovini NAKIT&URE poskrbimo za servis ure. Zraven manjših popravil, kot so popravilo številčnika, lepljenje številk, menjava krone, menjava držke vzdržujemo tesnila in čistimo ohišja. Popravljamo ure z baterijskim mehanizmom srednjega cenovnega razreda. Menjujemo  pa tudi srebrne in jeklene sponke na verižicah.

MENJAVA BATERIJ

Strokovno menjamo vse vrste baterij, tako na urah, kot na raznoraznih napravah, kot so daljinci, piloti, termometri, naprave za merjenje sladkorja v krvi, kuhinjske tehtnice..

Uporabljamo preverjene baterije Sony in Energizer. 

MENJAVA PASOV

Lep in čist pas je ogledalo vaše ure. Pri usnjenih pasovih svetujemo menjavo vsaj enkrat letno pri ostalih materialih (kovina, silikon) pa čiščenje le teh. Vabimo vas, da se sami prepričate o bogati izbiri pasov različnih dimenzij v naši trgovini. Menjavamo in krajšamo vse vrste pasov za ure.

MENJAVA STEKEL

Če je vaša ura utrpela poškodbo stekla, vam svetujemo, da razmislite o zamenjavi le tega, v nasprotnem primeru je vaša ura izpostavljena ostalim nevšečnostim, kot je vdor vlage, ki lahko naredi nepopravljivo škodo vaši uri.

GRAVIRANJE

Ob nakupu nakita ali ure je možno tudi graviranje, v kolikor je izdelek za to primeren. Graviramo po predhodnem dogovoru in plačilu.

gravitiranje

MENJAVA MEHANIZMA

Če imate uro, za vas dragocene vrednosti in kljub menjavi baterije mehanizem več ne deluje, lahko pri nas menjate mehanizem in tako obdržite vam ljubo ročno ali stensko uro.