Prikazovanje 1–24 od 74 rezultatov

Ženske ročne ure prizanih znamk Festina, Tommy Hilfiger, Fossil, Mia Bijoux, Just Watch,Guess, Smarty, Boccia Titanium

Modne ure za mlade punce Guess, popularno darilo v orginalni embalaži z 2 letno garancijo. Ure se Mia Bijoux se kombinirajo z zapestnicami, prstani, verižicami in uhani. Analogne ženske ure so odličen moden dodatek. Vodotesnost: 10 ATM. Primerna je za plavanje, skok v bazen in potapljanje na dih. Vodotesnost 5 ATM, primerno za umivanje rok. Vodotest 3 ATM primerno za pršenje.

Popularne ženske ure Tommy Hilfiger po akcijskih cenah, aktualna ženska kolekcija. Ugodne in kvalitetne ure. Kvalitetno ohišje in udoben jeklen pas oz silikonski pas in usnjen pas za eleganten videz. Pas se enostavno prilagodi na zapestje. Brezplačno krajšanje pasu ob nakupu ure.

Hitra dostava 1 delavni dan, brezplačna poštnina na vse ure. Možen ugled v trgovini. Bogata ponudba modnih ženskih ur in pametnih ur.  V ponudbi tudi Pametne ure LOTUS, Merjenje srčnega utripa, merjenje krvnega pritiska, števec korakov, spremljanje spanca, opomnik hidracije.alarm, štoparica, različne teme številčnice, pametna obvestila, krmiljenje fotoaparata in glasbe na telefonu.
Več športnih načinov: hoja, tek, kolesarjenje, pohodništvo, plavanje, nogomet, košarka, namizni tenis, badminton.

Ogled ur možen v trgovini NAKIT&URE v Mercator center Tabor, ulica eve Lovše 1. Od ponedeljka do sobote od 8:00 – 20:00 ure. Cene ur: od 30€ – 300€. Ure Guess s kristali Swarovski odlično darilo za punco ob obletnici, rojstni dan, božič. Ure Festina za eleganten videz za samo 99€. Možna menjava pasu, različnih barv in velikosti. V ponudbi tudi ure iz titana Boccia Titanizm. Vse naše ure so hipoalergene in ne povzročajo alergij, medicinsko jeklo. Visoka kakovost.

-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
preloader