Prikaz vseh 15 rezultatov

Moške ure prizanih znamk Casio, Festina, Tommy Hilfiger, Fossil Nowley, ,Smarty, Boccia Titanium, Claude Pascal Moške ure imajo najtrže safirno steklo, vodotesnost 10 ATM tlaka, primerna je za plavanje, skok v bazen in potapljanje.

Modne moške ročne ure z usnjenim pasom, s kovinskim pason in silikonskim pasom in gumijastim pasom. Elegatnen stil, športni stil, športno-elegantni stil. Ure za poslovne priložnosti. Ure za vsak dan. Vse moške ure imajo 2 leti garancije in so zapakirane v orginalni embalaži. Smo poblaščeni prodajalec za znamke Casio, Tommy Hilfiger, Guess, Festina, Nowley.

Ure so na ogled v trgovini NAKIT&URE v Mercator center tabor, ulica Eve Lovše 1. V trgovini izvajamo tudi storitve: krajšanje pasu, dalšanje pasu, menjava baterij na urah in ostalih napravah.  Ure so lahko tudi odlično darilo. V darilni embalaži razveselite svoje prijatelje. Odlični modeli, po akcijskih cenah. Cene so med 30€ in 300€. Srednji cenovni razred. Bogata in aktualna ponudba. Hitra dostava in brezplačna poštnina na vse ure.

Odlična kolekcija za poletje in zimo. Vodotesnot za plavanje. Modne ure kolekcije za vse okuse. Za mlajše moške so najbolj popularni modeli Tommy Hilfiger, Starejši moški prisegajo na klasiko, priljubljene ure Casio in Festina. V ponudbi tudi Pametne ure LOTUS, Merjenje srčnega utripa, merjenje krvnega pritiska, števec korakov, spremljanje spanca, opomnik hidracije.alarm, štoparica, različne teme številčnice, pametna obvestila, krmiljenje fotoaparata in glasbe na telefonu.
Več športnih načinov: hoja, tek, kolesarjenje, pohodništvo, plavanje, nogomet, košarka, namizni tenis, badminton Analogne in digitalne, analogno-digitane ure. Popolno darilo za prijatelja, moža, sorodnika. Za obletnico, valentinovo, poroko, božič.

-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
-7%
preloader