Prikazovanje 1–24 od 300 rezultatov

Ženski nakit tradicionalno nakit predstavlja simbol prestiža, bogastva in moči. Nakit ima možnost, da poudari žensko osebnost in izkaže najboljše lastnosti, ko nosite pravi nakit za pravo priložnost. Vendar pa pretiravanje z nošenjem preveč nakita lahko popolnoma pokvari popolno obleko.

Ženski nakit Mia Bijoux iz nerajavečega jekla je popolno darilo. Srebrn nakit s kristali Swarovski iz rodiniranega srebra, ki ne potemni

Beseda obesek sega do latinske besede, pendere, kar pomeni “obešati”, kar vas opozori, da je obesek beseda, ki opisuje nekaj, kar visi, kot ornament, ki visi na verigi, ali vrsta luči, ki visi s stropa .

Ženski Nakit – simbol statusa in bogastva. Beseda nakit izhaja iz latinske besede jocale, pomeni igrače. Je pa najstarejša oblika telesne ornamentike. V starih časih so nakit uporabljali iz kosti, živalskih zob, školjk, lesa, izrezljanega kamna itd.

Ljudje so nakit uporabljali za zaslepitev svojega družbenega statusa. Ljudje radi pokažejo svoje bogastvo in bogastvo s svojimi oblekami, nakitom in drugimi dodatki. Zapestnice, ogrlic, prstanov in uhanov. Za vlagatelje in poslovneže je nakit med najboljšimi načini za shranjevanje bogastva. Gems, obarvani kamni in zlato so odlične možnosti za naložbe.

Tu je nekaj pridevnikov za zapestnico: sijoča devica, ploščata segmentirana, zlata spirala, smrtno čarobna, določena smrtno-čarobna, široka rožnata, masivna in odbojna, veličastna serpentina, nov opal, zdravniški alarm, ogromen in izjemen, ohlapen, ohlapen, neroden in nenavaden, čeden nakit, starinski opal, svetleč elektronik, star

Raziščite različne vrste zapestnic, ogrlic, prstanov in uhanov. in simbolov
Grozd. Kluster nakit odlikuje združevanje manjših dragih kamnov, tesno skupaj, da bi ustvarili celoten vtis večjega kamna.

preloader