Prikaz vseh 18 rezultatov

Srebrni uhani s kristali so del srebrnega nakita. Uporablja vsaka ženska, ki obožuje nakit. Srebrni uhani so različnih oblik in se lepo dopolnjujejo s kristali, ki dajo ženskemu nakitu bleščeč videz.

Rodinirano srebro so nekaj kar moraš imeti nujno v svoji škatli z nakitom. Več kosov nakita imaš, bolje se lahko lepo kombinirajo. Tudi z ostalim srebrnim nakitom. Nakit s kristali je potrebno ob tuširanju in kopanju snemat, kajti kristali, ki so del tega nakita so lepljeni in lahko ob stiku z vodo odpadejo iz osnove srebrnega uhana.

Torej pomembno, uhani naj bodo vedno v škatlici za nakit. Ko si v stiku z vodo.  Kristali, ki so del srebrnih uhanov na svetlobi spreminjajo barvo in s tem navdušijo vse. Gledajo srebrne uhane za ženske in tudi srebrne verižice s kristali. Kristali na srebro 925/1000 so v zelo veliki barvni paleti. nekateri modeli srebra 925/1000 s kristali so dobavljivi z več kot dvajset različnih barv kristalov. Zato so tudi odlični za kombiniranje. Oblačil  z srebrnim nakitom s kristali.

Srebro je rodiniran, to pomeni da srebro v srebrnih uhanih ne bo spremenilo barve. in bodo ob pravilni skrbi za vaše kristale dolga leta krasili vaša ušesa. Srebrni uhani imajo več načinov vstavljanja v ušesa. poznamo srebrne uhane s kristali na metuljčka, srebrne uhane na zanko in srebrne uhane na babičino zapiranje. srebro je že od nekdaj priljubljen med ženskami, ki obožujejo lesk  in ki želijo z srebrnimi uhani s kristali pritegniti pozornost. srebrn nakit s kristali bo lepo darilo v embalaži za srebrn nakit.

preloader