Prikaz vseh 11 rezultatov

Srebrne verižice s kristali so priljubljen del ženskega nakita. Kristali imajo to lastnost, da se lepo svetijo, ob stiku z svetlobo pa tudi spreminjajo svojo barvo. Srebrne verižice so okrašene z kristali različnih oblik, kot so srčki, rože, zvezde, metuljčki in ostali.

V ponudbi so čisto mimimalni izdelki, za bolj drzne pa so bogate verižice z več kristali. Te so še posebej primerne za priložnosti, ko želimo zablesteti. Srebrne verižice s kristali lepo zaokrožijo naš outfit. Vedno pa lahko kombiniramo še z ostalim srebrnim nakitom. Kristali niso primerni za vodo, zato je priporočljivo, da med tuširanjem in kopanjem počivajo v škatli za vaš najljubši nakit.100 Srebrna verižica s kristali je tudi odlično darilo za vsako damo ali damico. Pa naj bo to prvo obhajilo, birma, poroka, rojstni dan, ali pa podarimo kos nakita. samo, da pokažemo, da imamo nekoga radi.

Nakit je vedno zapakiran v lepo embalažo in tako že pripravljen, da ga damo iz naših rok. Z lepim nakitom nikoli ne moremo zgrešiti. Vsak kos nakita je rodiniran. Pomeni, da bo srebro tudi ob dolgi uporabi imelo še vedno lepo srebrno barvo. Posebnost pri nakitu s kristali da  dobavljivi v zelo široki barvni paleti. Še vedno pa so najbolj priljubljeni kristali v barvi briljanta. Poleg tega lahko takšno srebrno verižico kombiniramo z vsem. Srebrni nakit čistimo s krpico za čiščenje nakita. Nakit je darilo z osebno noto, ki ostane za dolgo časa in bo osebo, ki ji srebrno verižico s kristalom podarimo, še dolga leta spominjalo na nas. To imejmo v mislih, ko kupujemo nakit.

-20%
preloader