Prikazovanje 1–24 od 37 rezultatov

Srebrni nakit s kristali so svečane priložnosti. Srebrni uhani s kristali, srebrni prstani s kristali, srebrne zapestnice s kristali in srebrne verižice s kristali. Material: srebro 925/1000. Srebro ne vsebuje niklja. Nakitu so priložena navodila o negi nakita.
Navadite se sneti vaš srebrni nakit s kristali, ko pridete domov in pred vsakeršnim opravilom, ter ga hranite v original škatli ali žametni vrečki ločeno od ostalega nakita in vlažnih prostorov. Nakit bo ohranil prvotni sijaj, če ga boste občasno očistili z mehko krpico. Ne pozabite, da si nakit nadanemo vedno po uporabi različnih kozmetičnih preparatov, kot so parfumi in laki za lase.. Zapomnite si, ob skrbni negi in pravilnem shranjevanju bo vaš nakit ohranil sijaj in lepoto še vrsto let.
Srebrni nakit za svečane priložnosti, komplet srebrni uhani, srebrni prstani, srebrne verižice in srebrne zapestnice. Srebrni nakit je zelo priljubljen in popularen. nakit s kristali. Nakit vsebuje kristale Swarovski. uhani swarovski, swarovski zapestnice,
swarovski prstani, srebrni uhani swarovski.
Nakit za svečan izgled, kristali razlčnih barv in velikosti. Priljubljena kristalo bela barva. Srebrni nakit z obeski, z simbli neskončnosti, obesek srček, različne barve kristalov v kompletu uhani, verižice, zapestnice in prstani prilagodljive velikosti. Izberi svoj eleganten nakit, cene od 15€ do 159€. Nakit prejmete v darilni embalaži, primeren za darilo.
Moderen nakit za glamur in sijaj, modni dodatki za poroke, za birme. presneti z nakitom za valentinovo. Popularni kristali po ugodnih cenah znamka SPARK s kristali Swarovski. Cenovno dostopen nakit, kvalitena, elegantna izdelava. Srebro 925/1000 je najkvalitetnejše srebro. Modni dodatki za posebne priložnosti.
preloader