Prikazovanje 1–24 od 42 rezultatov

Moške zapestnice znamka ROCHET 

Moške zapestnice iz nerjavečega medicinskega jekla. Antialergene zapestnice iz Francije. Zapestnice iz usnja, jekla, keramike. Visoka kvaliteta in obstojnost. Priložena darila embalaža in garancija. Možnost graviranja. Cene od 48€ do 100€. Možen ogled zapestnic v trgovini NAKIT&URE. Zapestnice so vodoodporne in ne povzročajo alergij. Primerne kot nakit za poslovno darilo. Primerne za eleganten videz. izjemno trpežne. Modne zapestnice za svečane priložnosti in za vsak dan. Iščeš darilo? Jeklene zapestnice so odlična ideja. Višji cenovni razred iz EU. Ročno poliran nakit. Možnost kombiniranja o ostalim nakitom: prstani, verižice, uhani.

Moške zapestnice, kot poslovno darilo za prijatelje, sodelavce. Dragocen nakit, dologotrajna obstojnost in sijaj. Primeren nakit za obhajilo, birmo, poroko, obletnico, božič, rojstni dan ali kot presenečenje. jeklene zapestnice s tradicijo. Nakit z 100 letno zgodovino, narejen od največjih mojstrov oblikovanja nakita.

Odlične moške zapestnice za poletje, za vodo, kopanje, za na plažo. zapestnice odlično izgledajo v kombinacijami z urami. Najboljša kvaliteta zapestnic, premium kvaliteta in modni dodatek za eleganten poslovni videz. Dražje zapestnice, odlična kvaliteta in obstojnost. Zapestnice so sestavljene iz večih členov, možno je krajšanje zapestnic in naročanje dodatnih členov za prilagoditev na zapestje. Nakit višjega cenovnega razreda za uspešne moške. Odlična ideja za darilo za abraham. drag nakit.

Zapestnice iz Francije iz Pariza ima 2- letno mednarodno garancijo, Zraven prejmete garancijski list. Zapestnice si je možno ogledati v trgovini NAKIT&URE, več kot 100 kosov vrhunske kakovosti. Popularen moški nakit. Zapestnice za vsak dan in svečane priložnosti, odlično v kombinacij z srajco ali elegantno obleko.Možno spletno naročilo.

 

preloader