Prikazovanje 1–24 od 65 rezultatov

Moški nakit

Moški nakit iz nerjavečega jekla. Zapestnice, verižice in prstani.

Rochet je francoska blagovna znamka znana po izdelavi kakovostnega nakita za moške. Zgodba blagovne znamke je zgodba o strasti, ki se je začela pred več kot 100 leti z izjemnim človekom – Josephom Rochetom. Ta se je kot mlad vajenec v pariški trgovini uspel prebiti do mojstra obrti v Ženevi, kjer je dobil navdih za lastno blagovno znamko, ki jo poznamo še danes.

Moški nakit iz nerjavečega jekla. ima že dolgo uveljavljeno dediščino. Podjetje je doseglo svetovno priznanje kot rezultat stalnih inovacij v oblikovanju in spoštovanju visokih standardov kakovosti. Z več kot sto letno zgodovino je Rochet danes ena najbolj inovativnih blagovnih znamk na svetu.

Izpostavljenost blagovne znamke zagotavlja učinkovita mreža 40 distributerjev po vsem svetu, 4 000 trgovin in 4 distribucijske hčerinske družbe predstavljajo globalno blagovno znamko. V ponudbi nakita Rochet je danes mogoče izbirati med izdelki iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla 316L in titana. Določeni ročno polirani kosi nakita so obogateni z kvalitetno keramiko, odporno na prakse. Vsi izdelki imajo 2-letno mednarodno garancijo

preloader