Prikazovanje 1–24 od 36 rezultatov

Jekleni prstani iz nerjavečega medicinskega jekla je izjemno odporni. Kljub precejšnji trdoživosti so jekleni prstani eden najbolj dostopnih nakit na trgu. Prstani jeklo je hipoalergeno in varno za alergično kožo.

Prstani jeklo so sodobni in priljubljeni. Obstojnost nerjavečega jekla je impresivna. Jeklo je zelo trpežno in enostavno za vzdrževanje in ponuja nekatere najboljše cene na trgu za ženske prstane in nakit. Ženski prstani so na voljo v več razredih, čeprav je za nakit najvišja kakovost 316L. Vsi prstani, zapestnice, ogrlice in verižice so narejeni iz kirurškega jekla 316L.
Ženski prstani iz jekla daje nerjavnemu jeklu svojo neverjetno odpornost na tarnavost. Kljub precejšnji trdoživosti je nerjavno jeklo eden najbolj dostopnih nakitnih materialov. Nerjaveče jeklo je na voljo v več različnih vrstah, od katerih je najprimernejši nakit zaradi trajnosti 316L. Ženski prstani so hipoalergeni in varni za alergično kožo. Zaradi trdnosti materiala ženski prstani iz nerjavečega jekla niso spremenljivi – kljub temu pa njihova neverjetno nizka cena omogoča enostavno zamenjavo obroča iz nerjavečega jekla. Prstani iz nerjavečega jeklaprstani jeklo so svetli, odsevno in zelo trpežno kovino iz nerjavečega jekla.
Prstani iz jekla se lahko nosijo vsepodod, primerni so za vodo, ne oksidirajo. Primerni so za poletje, za na plažo. Odlični modni prstani so primerni za svečane priložnosti in za vsak dan. Modni prstani so cenovno ugodni. Cene so 30€ pa do 50€. Cirkoni so vkovani in ne padejo ven. Nakit ima garancijo. Prstane je možno kombinarati z verižicami, uhani, zapestnicami, obeski in so razlčnih velikosti. Izberi svojo kombinacijo za poletje in navduši prijateljice
preloader