Prikazovanje 1–24 od 48 rezultatov

Jeklene zapestnice lahko ga nosite vsak dan, ne da bi vas skrbelo. Jeklene zapestnice so namenjene vsakodnevni uporabi. Odporne zapestnice iz nerjavečega medicinskega jekla 316L so vredne med 29.99€ in 67.99€. Zapestnice iz jekla so trajen nakit, iz močne kovine, je hipoalergen in cenovno dostopen. Varen nakit za nošenje. Modne zapestnice ohranijo sijaj.

Zapestnice iz kirurškega jeka so odličen moden dodatek za poletje, primerne so za na plažo in odporne na vodo. Cirkoni so vgrajeni. Nakit ima garancijo. Najkvalitetnejši nakit, ki ne potemni, ne povzroča alergij in ne oksidira.

Zapestnice iz medicinskega jekla se lahko kombinirajo z ostalimi kosi nakita. Izberi si svoj komplet iz MIA uhanov, verižic, prstanov, obeskov in naglježnic. Izkoristi 10% popust na 2 izdelka in 15% popust na tri izdelke. Največja izbira jeklenega nakita več kot 200 kosov nakita v različnih barvah. Izbiraš lahko med srebrnimi kosi, rose-gold in zlatimi.

Zapestnice iz nerjavečega jekla so primerne, kot darilo. Odlično preseneječnje za rojstni dan, valnentinovo božič. Odlično darilo za prijateljico, punco, ženo. Presneti z modno zapestnico MIA. Zapestnico prejmete v elegantni darilni embalaži, v darilni vrečki. Izberi enega izmed priljubljenih kosov nakita.

Zapestnica obroč je zelo trpežna, doložino zapestnice je možno prilagoditi. Zapestnica za vsakodneva opravila in svečane priložnosti. Kombiniraj svojo modno zapestnico tudi z uro MIA. Obstojen nakit, Možno naročilo preko spleta, po povzetju, kreditna kartica, paypal in predračun. Zapestnice si je možno ogledati tudi v naši trgovini NAKIT&URE v Mercator centu Tabor, ulica Eve Lovše 1. Delovni čas trgovne je od ponedelja do sobota od 8:00 – 20:00.

preloader