Prikazovanje 1–24 od 45 rezultatov

Jeklene verižice so narejene iz zelo trpežne kovine, ki ne potemni, ne povzroča alergijskih reakcij in ne potemni. Primerne so za vsakodnevne dejavosti in se ne poškodujejo. Trda kovina se ne popraska in ne oksidira, zaradi tega ohrani lep videz in sijaj dalj časa.

Jeklene verižice ne oksidirajo, ne rjavijo, lahko ga nosite vsak dan. Narejene so iz medicinskega jekla. Varne so za nošenje, nerjaveče jeklo boste lahko nosile vse življenje. Nerjaveče jeklo je najboljša kovina. Razred 316L pomeni, da nakit ne potemni.

Stroški nakita iz verižic iz jekla so med 30€ in 50€. Na spletu velja količniski popust na več izdelkov. Verižice iz jekla lahko kombinaiate s prstani iz jekla, uhani iz jekla, zapestnice iz jekla in nagležnice iz jekla. Sesstavi si svoj edinstven komplet iz kombinacije jeklenih uhanov, jeklenih zapestnic, jeklenih prstanov in jeklenih obeskov. Verižice so zelo trpežne,  vzdrževanje pa lažje, zato je ta nakit odlična izbira in cenovno ugoden nakup.

Verižice so odlične za poletne mesece, lahko jih nosite v morju, na vodi in na plaži. cirkoni so vgrajeni. Zraven so navodila za nošenje nakita in 3 mesečna garancija na cirkone. Odličen moden nakit za najstnice in tudi starejše ženske. Nakit iz umetnih biserov, cirkonov, in medicinskega jekla je vedno v trendu. Odlično za darilo, za rojstni dan, za božič

Nerjaveče medicinsko jeklo je zelo ugodno Ne pozabite, da je nerjaveče jeklo videti kot kos z visokim sijajem z ravno popolnim sijajem. Če se odločite za videz, boste pri nakupu nerjavečega jekla dosegli nižjo ceno.Če povzamemo, nerjaveče jeklo ne rjavi